Jednoduchý recept

Kapr na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 50489
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Kapr obecný
1 špetka Kmín drcený
20 g Máslo čerstvé
1 hrst Mouka pšeničná hladká
50 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 201kJ
7% Sacharidy 26 g
38% Tuky 28 g
8% Sodík 160 mg
70% Bílkoviny 40 g

Kapr na kmíně postup přípravy receptu:

1

Porce kapra omyjeme, osušíme, posypeme kmínem, osolíme a poprášíme moukou.

2

V pánvi rozehřejeme sádlo a rybu pečeme do měkka z obou stran. Upečenou rybu vyjmeme a tuk v pánvi zjemníme přimícháním másla.

3

Rybu na servírovacím talíři podáváme přelitou šťávou z pánve.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept