Jednoduchý recept

Kapustičky v bešamelu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5049

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
800 g Kapusta růžičková
300 g Klobása Dunajská
400 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 668 kcal
Kilojoule 2 793kJ
5% Sacharidy 19 g
67% Tuky 50 g
4% Sodík 79 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kapustičky v bešamelu postup přípravy receptu:

1

Rozkrojíme do kříže kapustičky a v osolené vodě povaříme.

2

Poté slijeme a část necháme stranou.

3

Uděláme jíšku z másla a mouky, přilijeme mléko. Podle potřeby rozředíme odlitou vodou.

4

Přimícháme cukr, koření, sůl a vejce.

5

Do zapékací mísy dáváme střídavě kapustičky a kolečka klobásy. Zalijeme bešamelem, zasypeme sýrem a zbytkem másla.

6

15 minut zapékáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept