Zdravý recept

Vaječná pomazánka s rukolou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5051

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
150 g Jogurt bílý
100 g Moravské uzené maso
1 polévková lžíce Rukola
0,5 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 860kJ
1% Sacharidy 3 g
17% Tuky 13 g
11% Sodík 216 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vaječná pomazánka s rukolou postup přípravy receptu:

1

Předem uvařená vejce rozkrojíme podélně a vyjmeme žloutky. Vložíme je do misky a rozmačkáme.

2

Přidáme jogurt, hořčici a vše dohladka rozšleháme.

3

Uzené a bílky nakrájíme na kousky.

4

Omyjeme a nasekáme rukolu.

5

Do mísy přidáme uzené, rukolu, bílky a dochutíme solí.

6

Promícháme a podáváme.

Poznámka

Pomazánku podáváme na plátcích bagety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept