Recept

Jehněčí hřbet v makadamové krustě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 50527
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
500 g Brambory
3 ks Cibule
1500 g Jehněčí hřbet
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano sušené
100 g Oříšky makadamové
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 786 kcal
Kilojoule 3 288kJ
5% Sacharidy 17 g
86% Tuky 65 g
10% Sodík 201 mg
65% Bílkoviny 37 g

Jehněčí hřbet v makadamové krustě postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme strouhanku s rozehřátým máslem, makadamovými oříšky, bylinkami, solí, pepřem a vejcem. Pořádně promícháme a maso obalíme v této směsi.

2

Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Cibuli na kolečka. Gril rozehřejeme na střední teplotu. Rošt grilu potřeme olejem a vyskládáme na něj pokrájenou zeleninu a maso. Víko zavřeme a grilujeme 15 minut.

3

Zeleninu dáme stranou, zvýšíme teplotu grilu a maso ještě dalších 15 minut grilujeme na přímém ohni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept