Jednoduchý recept

Toasty s pečenou zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 50533
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

160 g Chléb pšeničný (bílý)
80 g Fenykl sladký - hlíza
100 g Lilek
10 g Máta
15 ml Ocet vinný
50 ml Olej olivový extra panenský
2 g Oregano sušené
150 g Paprika červená
2 g Pepř černý mletý
5 g Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 012kJ
7% Sacharidy 25 g
19% Tuky 15 g
38% Sodík 769 mg
7% Bílkoviny 4 g

Toasty s pečenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Čerstvý fenykl, papriky bez jádřinců a očištěný lilek nakrájíme na silnější plátky, vyskládáme na plech, posypeme oreganem, posekanou mátou, mořskou solí, pepřem, polijeme olivovým olejem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi půl hodiny.

2

Plech vyndáme z trouby, zeleninu necháme vychladnout, nakrájíme nadrobno, ochutíme vinným octem, podle potřeby přilijeme olej, promícháme, krajíčky bílého chleba nasucho opečeme a pomažeme zeleninovou směsí.

3

Podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept