Recept

Labužnické vepřové kotlety

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 50534

Ingredience

50 ml Olej olivový
4 g Paprika mletá sladká
6 g Pepř černý mletý
10 g Rozmarýn čerstvý
200 g Sýr Eidam cihla 40%
8 g Sůl
1 polévková lžíce Tuk
2 ks Vejce slepičí
600 g Vepřové kotlety
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 845kJ
1% Sacharidy 3 g
65% Tuky 49 g
45% Sodík 907 mg
100% Bílkoviny 56 g

Labužnické vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, nasolíme, opepříme, poprášíme paprikou a posypeme nasekaným rozmarýnem. Opečeme na rozpáleném oleji (6 minut z každé strany) a včetně výpeku vložíme do tukem vymazaného pekáče.

2

V míse smícháme nastrouhaný sýr, na kostičky nakrájenou šunku, vejce, podle chuti sůl a pepř a směs rozložíme na kotlety v pekáči. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept