Jednoduchý recept

Toasty s rajčaty a bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50535
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

15 g Bazalka
160 g Chléb toastový
30 ml Ocet vinný
40 g Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
6 g Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 894kJ
7% Sacharidy 25 g
14% Tuky 10 g
42% Sodík 837 mg
10% Bílkoviny 6 g

Toasty s rajčaty a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Krajíčky toastového chleba nasucho opečeme v topinkovači nebo v troubě. Rajčata omyjeme, rozkrojíme, vydlabeme semínka a zbytek nakrájíme na kostičky, lístky čerstvé bazalky posekáme najemno.

2

Do misky vložíme rajčata, přisypeme bazalku, osolíme mořskou solí, opepříme, zalijeme olivovým olejem, vinným octem, promícháme a necháme chvilku uležet. Na opečené plátky chleba naneseme lžičkou rovnoměrně rajčatovou směs a podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept