Jednoduchý recept

Syrové hovězí maso po toskánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50541

Ingredience

5 g Chilli koření mleté
40 ml Citronová šťáva
500 g Hovězí maso zadní
2 g Majoránka
40 ml Olej olivový extra panenský
4 g Pepř černý mletý
30 g Pomerančová kůra
8 g Sůl mořská
160 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 581kJ
8% Sacharidy 28 g
21% Tuky 16 g
43% Sodík 864 mg
55% Bílkoviny 31 g

Syrové hovězí maso po toskánsku postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, odstraníme případné šlachy a paličkou na maso plátky roztlučeme, posypeme chilli kořením, strouhanou pomerančovou kůrou, majoránkou a ještě chvíli tlučeme. Nakonec maso ještě posekáme nožem najemno. Maso by mělo vypadat jako mleté.

2

Maso upravíme na talíře, dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme jako předkrm. K masu podáváme nasucho opečené plátky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept