Jednoduchý recept

Topinky s fazolemi a česnekem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50557

Ingredience

160 g Ciabatta
400 g Fazole červené sterilované
15 ml Ocet vinný červený
30 ml Olej olivový
20 ml Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
5 g Rozmarýn čerstvý
6 g Sůl mořská
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 305kJ
10% Sacharidy 37 g
19% Tuky 14 g
54% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Topinky s fazolemi a česnekem postup přípravy receptu:

1

Fazole z konzervy scedíme, česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky, 1 stroužek dáme stranou, rozmarýn posekáme. V pánvi rozehřejeme trošku olivového oleje, přisypeme plátečky česneku a osmažíme dorůžova. Přidáme fazole, podusíme a odstavíme. Zakápneme octem, osolíme, opepříme a rozmačkáme.

2

Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme 1 stroužkem česneku, panenským olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Na topinky naneseme horkou fazolovou směs, posypeme rozmarýnem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept