Recept

Kachní prsa s houbami portobello

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50566

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
200 g Kachní prsa pečená
1 kávová lžička Med včelí
2 polévková lžíce Ocet Sherry
2 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
8 ks Portobello
150 g Rukola
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tresť pomerančová
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 845kJ
3% Sacharidy 12 g
46% Tuky 34 g
11% Sodík 219 mg
41% Bílkoviny 23 g

Kachní prsa s houbami portobello postup přípravy receptu:

1

Rukolu očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme důkladně oschnout. Lístky zbavíme stonků a salát umístíme do mísy. Houby portobello pečlivě očistíme a nakrájíme je na plátky, které poté ještě přepůlíme.

2

Smícháme dohromady vinný a Sherry ocet, med, hořčici, pomerančovou tresť a olej. Zázvor zbavíme hnědé slupky a nastrouháme jej do zálivky. Osolíme, opepříme dle chuti a částí směsi potřeme houby.

3

Zbývající směsí pečlivě smícháme s rukolou. Hotový salát umístíme do talíře, ozdobíme houbami a přiložíme studená kachní prsíčka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept