Jednoduchý recept

Plzeňská pivní pomazánka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 50588

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
120 g Sýr Niva (Rokfór)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 689kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
24% Sodík 477 mg
12% Bílkoviny 7 g

Plzeňská pivní pomazánka postup přípravy receptu:

1

V míse utřeme do pěny změklé máslo. Přilijeme k němu pivo, přidáme hořčici a nastrouhaný tvrdý sýr. Směs opepříme, osolíme a důkladně promícháme.

Poznámka

Plzeňská pivní pomazánka výtečně chutná namazaná na tmavý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept