Jednoduchý recept

Vepřové teriyaki

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 50617

Ingredience

1 ks Cibule
40 ml Olej rostlinný
4 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
1 ks Paprika červená
800 g Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 526kJ
2% Sacharidy 5 g
70% Tuky 53 g
21% Sodík 423 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřové teriyaki postup přípravy receptu:

1

Maso rozkrájíme na plátky a důkladně pomažeme marinádou teriyaki. Přidáme k masu na plátky pokrájenou zeleninu, kolečka cibule, dáme do ledničky a necháme dvě hodiny marinovat.

2

Gril rozehřejeme na vysokou teplotu a rošt potřeme olejem, aby se maso nepřichytávalo. Steaky grilujeme 8 minut z každé strany, dokud nejsou propečené, avšak stále šťavnaté. Poslední dvě minuty grilujeme i zeleninu, kterou podáváme spolu s masem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept