Recept

Fusilli se zelenou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5063
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Cuketa
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 ks Mangold
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Fusilli
60 ml Víno bílé
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 705kJ
18% Sacharidy 65 g
14% Tuky 10 g
21% Sodík 411 mg
18% Bílkoviny 10 g

Fusilli se zelenou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.Vrátíme zpět do hrnce.

2

Mezitím nastrouháme cukety a cibuli nakrájíme najemno. Z mangoldu odřežeme řapíky a asi 6listů natrháme na kousky. Rozehřejeme olivový olej a máslo a cibuli s cuketami na mírném ohni orestujeme. Přidáme kapary, zalijeme vínem, ochutíme solí a pepřem a za stálého míchání krátce asi 2min podusíme. Poté přidáme mangold a dusíme ještě cca 2min, až změkne.

3

Zelenou omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept