Jednoduchý recept

Pivní pomazánka z tvrdého sýra

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 50633

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
25 g Máslo čerstvé
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Solamyl
120 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 710kJ
0% Sacharidy 1 g
18% Tuky 13 g
4% Sodík 78 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pivní pomazánka z tvrdého sýra postup přípravy receptu:

1

Tvrdý sýr nastrouháme najemno. Vajíčko v hrnku rozšleháme s polovinou piva, v druhé polovině piva rozmícháme Solamyl.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme hořčici, nastrouhaný sýr a rozšlehaná vajíčka, směs za stálého míchání zahustíme rozpuštěným Solamylem a mícháme ji, až zhoustne. Pomazánku podle chuti osolíme a ještě teplou ji mažeme na plátky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept