Jednoduchý recept

Klobásy dušené v černém pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 50645

Ingredience

2 ks Cibule
4 ks Klobása uzená
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
0,4 dl Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 153kJ
5% Sacharidy 19 g
20% Tuky 15 g
3% Sodík 61 mg
31% Bílkoviny 17 g

Klobásy dušené v černém pivu postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme a nakrájíme najemno.

2

V pánvi rozehřejeme sádlo a ze všech stran na něm opečeme klobásy. Pak přisypeme cibuli, necháme ji zesklovatět, zaprášíme moukou a krátce ji osmažíme. Do pánve přilijeme pivo, podle chuti přidáme pepř a sůl, přikryjeme pokličkou a dusíme přibližně 15 minut.

3

Petrželku omyjeme studenou vodou, necháme okapat a najemno ji nasekáme.

4

Dušené klobásy podáváme teplé, posypané nakrájenou petrželkou.

Poznámka

Vhodnou přílohou je bramborová kaše a hlávkový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept