Jednoduchý recept

Salát z brambor a fenyklu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50651

Ingredience

500 g Brambory vařené
40 g Citrony
100 g Fenykl čerstvý
40 g Kapary
10 g Máta
40 ml Ocet vinný
30 g Olej olivový extra panenský
3 g Oregano sušené
2 g Pepř černý mletý
50 ml Pomerančová šťáva
50 g Roketa
50 g Salát římský
6 g Sůl
50 g Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 623kJ
7% Sacharidy 24 g
7% Tuky 5 g
30% Sodík 601 mg
7% Bílkoviny 4 g

Salát z brambor a fenyklu postup přípravy receptu:

1

Listy čekanky, rokety a římského salátu trochu natrháme, vložíme do skleněné salátové mísy. Vařené brambory nakrájíme na plátky a přidáme do mísy. Citron i s kůrou nakrájíme na tenké plátečky, čerstvý fenykl na kostičky, přidáme do salátu, promícháme. Lístky máty trochu posekáme a přimícháme do salátu. Do misky vymačkáme šťávu z červeného pomeranče, přilijeme vinný ocet, panenský olivový olej, přisypeme sušené oregano, kapary, sůl a mletý pepř. Promícháme, zalijeme salát, ještě trochu promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz