Recept

Italské těstoviny s česnekem a petrželí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50653
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek Česnek
55 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
30 ml Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
450 g Těstoviny Penne
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 187kJ
23% Sacharidy 83 g
18% Tuky 13 g
6% Sodík 121 mg
28% Bílkoviny 16 g

Italské těstoviny s česnekem a petrželí postup přípravy receptu:

1

Těstoviny vaříme ve slané vodě po dobu 4 minut. Propláchneme je teplou vodou a necháme je oschnout a odložíme bokem na teplé místo.

2

Na pánvi necháme rozpustit máslo a osmahneme česnek. Těstoviny dáme na pánev a pečlivě je promícháme s česnekem, aby se chutě promíchali. Několik minut smažíme, za stálého míchání.

3

Vše zakápneme olivovým olejem, a sejmeme z ohně. Posypeme nasekanou petrželkou. Přidáme špetku soli a pepře, naaranžujeme nasekané bylinky a podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept