Recept

Italské ravioli s vývarem z kuřete

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50654

Ingredience

1 ks Kerblík
175 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
5 ml Rozmarýn čerstvý
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 000kJ
10% Sacharidy 35 g
10% Tuky 7 g
43% Sodík 852 mg
18% Bílkoviny 10 g

Italské ravioli s vývarem z kuřete postup přípravy receptu:

1

Smícháme mouku, trochu soli a vejce. Těsto uhněteme a odložíme na půl hodiny bokem.

2

Těsto uválíme válečkem a pokrájíme jej na nudličky. Polovinu z těchto nudliček posypeme nakrájeným kerblíkem a nasekanou petrželkou. Následně je překryjeme zbylou polovinou a důkladně zpevníme a opět vyválíme. Vzniklé proužky nakrájíme na čtverečky. Kuřecí vývar ochutíme rozmarýnem a uvedeme ho skoro až k bodu varu. Přidáme špetku soli a pepře a do hrnce vložíme i vzniklé ravioli. Po 4 minutách vaření nandáme do misek a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept