Recept

Kůzlečí v pivním těstíčku

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 50657

Ingredience

3 g Bazalka
1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
2 g Hřebíček
1 kg Kůzlečí maso
3 g Majoránka
100 g Mrkev kořen
3 dl Olej rostlinný
7 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
3 g Rozmarýn sušený
10 g Sůl
2 g Tymián sušený
2 l Voda pitná
1 dl Víno bílé
Na těstíčko
1 dl Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
7 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 764 kcal
Kilojoule 3 198kJ
14% Sacharidy 49 g
118% Tuky 89 g
98% Sodík 2 g
113% Bílkoviny 64 g

Kůzlečí v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Kůzlečí maso dáme do hrnce s vodou, zalijeme vínem, přidáme sůl, pepř, kořenovou zeleninu vcelku, bobkový list, cibuli, rozmarýn, tymián, majoránku, bazalku a hřebíček a pozvolna necháme vařit na mírném ohni asi hodinu, dokud maso není měkké. Uvařené maso necháme chladnout ve vývaru a zatím si připravíme těstíčko. V míse smícháme mouku, vejce, pivo, sůl a mléko a vymícháme hladké těsto. Vychladlé maso nakrájíme na menší kusy, které dokonale obalíme v těstíčku a osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept