Recept

Párkový guláš s cibulí pro celiatiky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 50682

Ingredience

4 ks Brambory
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Majoránka
2 polévková lžíce Mouka bezlepková
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kg Párky bezlepkové
2 g Pepř černý mletý
2 g Sůl
1 stroužek Česnek
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 1 998kJ
20% Sacharidy 71 g
36% Tuky 27 g
40% Sodík 793 mg
56% Bílkoviny 31 g

Párkový guláš s cibulí pro celiatiky postup přípravy receptu:

1

Cibuli, bezlepkový párek a brambory nakrájíme na malé, stejně velké kousky. V polévkovém hrnci si připravíme z oleje a bezlepkové mouky světlou jíšku. Na hotovou jíšku nasypeme nasekanou cibuli, bezlepkový párek a směs zaprášíme sladkou paprikou a restujeme za stálého míchání, dokud cibule nezesklovatí. Potom na směs nasypeme nakrájené brambory, zalijeme vše asi 1,5 litrem vody a vaříme, dokud brambory nezměknou. Když jsou brambory vařené, ochutíme guláš majoránkou a utřeným česnekem, pepřem a solí a krátce povaříme.

Poznámka

Guláš podáváme teplý s bezlepkovým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept