Jednoduchý recept

Těsto na pizzu semolinové

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50683

Ingredience

20 g Cukr krupice
14 g Droždí sušené
200 g Mouka pšeničná - Semolina
800 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Sůl mořská
650 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 929kJ
26% Sacharidy 95 g
3% Tuky 2 g
49% Sodík 987 mg
27% Bílkoviny 15 g

Těsto na pizzu semolinové postup přípravy receptu:

1

Do vlažné vody nasypeme droždí, cukr, promícháme a necháme chvilku stát. Do mísy nasypeme obě mouky, promícháme se solí, přilijeme vodu s droždím a cukrem, vypracujeme těsto. Těsto hněteme asi 10 minut, aby bylo hladké a pružné. Těsto poprášíme trochou mouky, zakryjeme fólií a necháme asi 15 minut odležet. Těsto rozdělíme na osm dílů, z nich uválíme koule, které vyválíme do tenka.

2

Těsto na pizzu bychom měli připravovat asi půl hodiny před použitím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept