Jednoduchý recept

Rajčatová omáčka na pizzu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50684

Ingredience

10 g Bazalka
30 g Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl mořská
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 163kJ
1% Sacharidy 2 g
4% Tuky 3 g
23% Sodík 465 mg
1% Bílkoviny 1 g

Rajčatová omáčka na pizzu postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, lístky bazalky trochu posekáme.

2

V rendlíku rozehřejeme olej, přisypeme česnek a osmažíme dorůžova. Přidáme polovinu bazalky, rajčata i s nálevem, sůl, pepř a vaříme zvolna 20 minut. Rajčata by měla být rozvařená na kaši a omáčka by měla zhoustnout. Přimícháme zbytek bazalky a odstavíme.

3

Vychladlou omáčku používáme na potírání těsta na pizzu před zdobením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept