Recept

Hovězí polévka Bouchere

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 50696

Ingredience

200 g Kapusta hlávková
90 g Morek
200 ml Voda pitná
Minutkový hovězí vývar [50236]
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
50 g Kuřecí krk
50 g Kuřecí křídla
1 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
1 polévková lžíce Sůl
3 ks Vaječný bílek slepičí
2 l Voda pitná
80 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 658kJ
5% Sacharidy 18 g
108% Tuky 81 g
24% Sodík 488 mg
52% Bílkoviny 29 g

Hovězí polévka Bouchere postup přípravy receptu:

1

Z kapusty vyřízneme košťál, rozebereme na jednotlivé listy, které pokrájíme na proužky.

2

Přecezený minutkový hovězí vývar, do kterého přilijeme 2 dl vody, přivedeme k varu, nasypeme pokrájenou kapustu, stáhneme plamen a na mírném ohni vaříme cca 10 minut, dokud kapusta nezměkne.

3

Vařený morek nakrájíme na plátky, které rozdělíme na talíře nebo do misek, zalijeme horkou polévkou a ihned servírujeme.

4

5

Minutkový hovězí vývar [50236]:

6

Přední libové hovězí maso umeleme na masovém strojku a vložíme do většího kastrolu. Přidáme omyté krky a křídla a pokrájené kuřecí žaludky. Kořenovou zeleninu oloupeme a spolu s pórkem nakrájíme na větší kusy. Neloupanou cibuli přepůlíme. Bílky částečně rozšleháme v trošce vody. Připravenou zeleninu přidáme k masu, vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přilijeme bílky, promícháme a za stálého míchání rychle přivedeme k varu. Stáhneme plamen a vaříme na mírném ohni. Po 30 minutách přecedíme přes ubrousek nebo hustý cedník a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept