Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 50705

Ingredience

4 ks Jalovec
1,3 kg Králík
150 g Máslo čerstvé
7 g Pepř černý mletý
30 g Rozmarýn sušený
10 g Sůl
4 dl Voda pitná
5 dl Víno bílé
30 g Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 778 kcal
Kilojoule 3 257kJ
5% Sacharidy 17 g
55% Tuky 41 g
54% Sodík 1 g
122% Bílkoviny 69 g

Králík po Ticinsku postup přípravy receptu:

1

Králíka nasolíme uvnitř i na povrchu, potřeme rozpuštěným máslem a vložíme do pekáče, jehož dno jsme vyložili plátky másla. Králíka pečeme zakrytého ve středně vyhřáté troubě asi půl hodiny. Potom přidáme koření, zalijeme vínem a pečeme další hodinu odkrytého, vydatně poléváme výpekem, případně mírně podléváme vodou, aby zůstal šťavnatý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept