Recept

Vepřová kýta s kedlubnou

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 50714

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
350 g Kedlubna
80 ml Olej rostlinný
5 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
800 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 657 kcal
Kilojoule 2 749kJ
2% Sacharidy 9 g
67% Tuky 50 g
20% Sodík 396 mg
74% Bílkoviny 42 g

Vepřová kýta s kedlubnou postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na nudličky.

2

Maso v míse osolíme, opepříme, promícháme se škrobovou moučkou, rozšlehaným bílkem a pod fólií necháme alespoň 3 hodiny v chladničce marinovat.

3

Odleželé maso na rozpáleném oleji za stálého míchání osmažíme spolu s kedlubnou. Poté vmícháme sojovou omáčku, cukr, citronovou šťávu a už jen prohřejeme.

Poznámka

Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept