Recept

Pastevecká kaše s medem z Chvalšin

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 50728

Ingredience

4 polévková lžíce Borůvky
2 ks Jablka
4 polévková lžíce Jahody lesní
4 polévková lžíce Med včelí
8 polévková lžíce Ovesné vločky
2 polévková lžíce Ořechy lískové
2 polévková lžíce Ořechy vlašské
2 polévková lžíce Smetana zakysaná 15%
6 polévková lžíce Třešně
6 polévková lžíce Višně
16 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 985kJ
32% Sacharidy 115 g
30% Tuky 22 g
1% Sodík 11 mg
18% Bílkoviny 10 g

Pastevecká kaše s medem z Chvalšin postup přípravy receptu:

1

Ovesné vločky dobře promyjeme, dáme do mísy a zalijeme vodou. Necháme je nabobtnat, přimícháme 4 lžíce medu, pokrájené lískové a vlašské ořechy.

2

Omyjeme a vypeckujeme třešně "ptačky", višně, borůvky a lesní jahody. Omytá jablka rozkrájíme na čtvrtky, vykrojíme jadřince a jablka nakrájíme na kostičky i se slupkou.

3

Ovoce přimícháme do vloček, rozdělíme do misek, na každou porci dáme lžíci kvalitní zakysané smetany a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept