Jednoduchý recept

Tuňák s kaviárem a limetkovou pěnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 50761
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 g Chilli koření mleté
60 g Créme fraiche
40 g Kaviár
30 g Kerblík
20 g Limetková kůra
40 ml Limetková šťáva
80 g Olej olivový extra panenský
50 ml Omáčka sójová
1 g Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
40 g Šalotka
4 g Sůl
200 g Tuňák obecný
8 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 478kJ
3% Sacharidy 10 g
37% Tuky 28 g
29% Sodík 575 mg
32% Bílkoviny 18 g

Tuňák s kaviárem a limetkovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, vložíme do misky, přisypeme zázvor, chilli koření, pepř, přilijeme limetkovou šťávu, sojovou omáčku, promícháme, tuňáka nakrájíme na malé plátky a vložíme do misky. Rybu v marinádě obalíme a necháme pár minut uležet. Do oleje vložíme list kerblíku, osolíme, opepříme a rozmixujeme. Do créme fraiche vmícháme strouhanou limetkovou kůru, 15 ml limetkové šťávy a promícháme.

2

Plátky tuňáka upravíme na talířky, doplníme kaviárem, pokapeme kerblíkovým olejem a ozdobíme limetkovým créme fraiche a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept