Recept

Pstruzi na víně s žampiony

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 50772

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citronová šťáva
50 g Máslo bylinkové
50 g Máslo čerstvé
6 g Pepř bílý
1 kg Pstruh
20 g Rozmarýn čerstvý
10 g Sůl
3 dl Víno červené
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 648kJ
3% Sacharidy 10 g
47% Tuky 35 g
55% Sodík 1 g
97% Bílkoviny 55 g

Pstruzi na víně s žampiony postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme cibuli najemno, přidáme plátky žampionů, orestujeme a necháme 5 minut podusit. Vykuchané pstruhy nasolíme uvnitř i na povrchu, dovnitř vložíme snítku rozmarýnu. Houbovou směs rozložíme na dno pekáče, na ni položíme pstruhy, zalijeme červeným vínem, opepříme a pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.

2

Podáváme s plátkem citronu a plátkem bylinkového másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept