Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 50776
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
6 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
1 kg Pstruh
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
5 dl Smetana 16% (pochoutková)
8 g Sůl
80 g Sýr Ementál (Primátor)
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 746 kcal
Kilojoule 3 123kJ
3% Sacharidy 11 g
65% Tuky 49 g
49% Sodík 983 mg
114% Bílkoviny 64 g

Pstruh po švýcarsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané pstruhy nasolíme uvnitř i venku, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáče. V míse smícháme nasekanou petrželku, plátky žampionů, sůl a konzervovaná rajčata a směs rozložíme na pstruhy. Posypeme nastrouhaným ementálem a zalijeme smetanou.

2

Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept