Recept

Mramorová buchta s tvarohovou náplní pro celiatiky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 50784

Ingredience

Na vymazání
2 polévková lžíce Mouka bezlepková
2 polévková lžíce Tuk
Korpus
3 kávová lžička Cukr krystal
2 polévková lžíce Kakao
20 g Kypřicí prášek do pečiva
200 ml Mléko polotučné
40 g Mouka bezlepková
5 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Vejce slepičí
Náplň
200 g Cukr moučkový
20 g Cukr vanilka
0,5 kg Jahody zahradní
250 g Tvaroh měkký
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 142kJ
19% Sacharidy 70 g
27% Tuky 20 g
3% Sodík 66 mg
29% Bílkoviny 16 g

Mramorová buchta s tvarohovou náplní pro celiatiky postup přípravy receptu:

1

Vejce s cukrem vymícháme doběla. Směs zředíme mlékem a olejem. Přimícháním kakaa, mouky a kypřicího prášku získáme těsto, které vylijeme na tukem vymazaný, moukou vysypaný plech. Na těsto rozetřeme připravenou tvarohovou náplň a pečeme v troubě, vyhřáté na 180 °C

2

asi 30 minut. Buchtu servírujeme vychladlou, jako moučník.

3

Náplň: v měkkém tvarohu rozmícháme cukr moučkový, vanilkový, jedno celé vejce a nakrájené jahody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept