Recept

Okoun v pivním těstíčku

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 50793
Kategorie: Maso

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
700 g Okoun - filety
2 dl Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
Na těstíčko
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 ml Olej slunečnicový
4 g Pepř bílý
3 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 114kJ
13% Sacharidy 45 g
22% Tuky 16 g
60% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 43 g

Okoun v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mouku, sůl, pivo, olej, žloutky a pepř do hladkého těsta, které necháme hodinu uležet v teple. Těsně před použitím do něj vmícháme tuhý sníh z bílků.

2

Plátky z okouna nasolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a postupně namáčíme do těstíčka. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova a podáváme ozdobené kolečkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept