Jednoduchý recept

Předkrm z kuřecího masa- Pang-pang-ti-š

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 50796

Ingredience

1 kg Kuře
2 ks Okurka salátová
20 g Tymián čerstvý
3 l Voda pitná
3 stroužek Česnek
Omáčka
1 ks Cibule
2 kávová lžička Glutasol
20 ml Ocet vinný
30 ml Olej olivový extra panenský
30 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 458 kcal
Kilojoule 1 918kJ
3% Sacharidy 10 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 207 mg
59% Bílkoviny 33 g

Předkrm z kuřecího masa- Pang-pang-ti-š postup přípravy receptu:

1

Kuře očistíme, důkladně omyjeme a uvaříme spolu s oloupaným česnekem v hrnci s vodou do měkka. Potom kuře vyjmeme, obereme maso od kostí a nakrájíme na tenké nudličky. V misce maso smícháme s pokrájeným tymiánem a zatím ho ponecháme stranou.

2

Příprava omáčky: do vývaru, ve kterém jsme vařili kuře, vložíme nakrájenou cibuli a česnek. Přilijeme sójovou omáčku, ocet, víno, sůl, pepř. Vše dohromady pod poklicí povaříme 30 minut. Před dokončením vaření do omáčky přidáme drobně rozkrájenou feferonku a zahustíme Glutasolem. Hotovou omáčku přecedíme přes sítko, přilijeme olej a zamícháme. Omáčku necháme vychladnout.

3

Okurky pokrájíme na tenké proužky a naskládáme na jednotlivé talíře nebo salátové misky. Na okurky klademe tymiánem ochucené maso.

4

Naaranžované okurky a maso přelijeme studenou pikantní omáčkou a podáváme.

Poznámka

Toto jídlo podáváme jako studený předkrm s pečenou vekou, bagetou nebo s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept