Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 508
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Česnek
300 g Cibule
40 g Paprika mletá sladká
1000 g Skopová kýta
30 g Sůl
150 g Tuk
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 371kJ
2% Sacharidy 6 g
37% Tuky 28 g
60% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 14 g

Valašský ostřák postup přípravy receptu:

1

Skopovou kýtu vykostíme, opláchneme ve vlažné vodě, nakrájíme ji na stejné kousky, osolíme, promícháme a necháme odležet.

2

Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a osmahneme v tuku dorůžova. Přidáme mletou papriku a zpěníme ji.

3

Na tento základ vložíme maso, krátce osmahneme a podlijeme trochou vody. Maso osolíme a přidáme utřený česnek. Za občasného promíchání dusíme pod poklicí doměkka. Podle potřeby doléváme vlažnou vodou.

4

Nakonec pokrm dosolíme a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept