Jednoduchý recept

Mořský ďas s restovanou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 50805
Kategorie: Maso

Ingredience

1 g Anýz mletý
50 g Cibulka jarní
5 g Koriandr čerstvý
800 g Mořský ďas
400 g Okurka salátová
30 ml Olej olivový
20 g Paprika mletá sladká
1 g Pepř bílý
1 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
40 g Rajčata sušená sterilovaná
8 g Sůl
12 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 199kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 13 g
42% Sodík 847 mg
56% Bílkoviny 32 g

Mořský ďas s restovanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme a nakrájíme na podkovy, mletý bílý a černý pepř smícháme s mletou paprikou a mletým anýzem. Kořením ochutíme rybu, vložíme do trouby nebo pod gril a upečeme.

2

Omytou okurku rozkrojíme podélně, vyškrábneme semínka a nakrájíme na plátky, rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kostičky, zázvor, sušená rajčata také nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka. Všechnu zeleninu vložíme do pánve na rozpálený olej a krátce orestujeme.

3

Zeleninu necháme vychladnout, přimícháme posekaný koriandr, osolíme, rozdělíme do talířů a navrch položíme porce ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept