Recept

Játrové knedílčky do polévek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 50832

Ingredience

150 g Játra vepřová
3 polévková lžíce Kaše pohanková instantní
2 kávová lžička Majoránka
2 g Pepř černý mletý
2 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 62 kcal
Kilojoule 259kJ
1% Sacharidy 2 g
3% Tuky 2 g
10% Sodík 198 mg
14% Bílkoviny 8 g

Játrové knedílčky do polévek postup přípravy receptu:

1

Vepřová játra umeleme a smícháme s vejcem, utřeným česnekem. Masovou směs ochutíme majoránkou, solí a pepřem a zahustíme instantní pohankovou kaší.

2

Masové těstíčko na knedlíčky by mělo být tužší, aby z vytvarované knedlíčky držely tvar. Hotové knedlíčky

3

vsypeme do polévky a asi 10 minut vaříme. Servírujeme je v polévce, teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept