Jednoduchý recept

Indický salát z červených fazolí

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50844
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Brambory
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Cukr krystal
250 g Fazole červené
1 kávová lžička Hořčice v prášku
200 g Jogurt bílý
1 ks Mrkev kořen
1 ks Paprika zelená
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 843kJ
10% Sacharidy 34 g
79% Tuky 59 g
3% Sodík 58 mg
20% Bílkoviny 11 g

Indický salát z červených fazolí postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme do druhého dne namočené ve vodě. Následující den je v hrnci uvaříme a necháme vychladnout. Papriku opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na plátky. Jarní cibulku a mrkev taktéž nakrájíme na plátky.

2

Jogurt smícháme se solí, cukrem, chilli, hořčičným práškem a důkladně jej ušleháme. Brambory uvaříme ve velkém hrnci, zbavíme slupek, rozmixujeme a vmícháme je do jogurtu. Jogurt potom rozdělíme na dvě části.

3

Jednu část smícháme s fazolemi, druhou s nakrájenou zeleninou. Doprostřed velké salátové mísy umístíme fazole a kolem nich zeleninu. Necháme v lednici vychladit a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept