Recept

Zelené rajčatové čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 50849
Kategorie: Dipy

Ingredience

10 stroužek Česnek
20 ks Chilli paprička zelená
0,5 polévková lžíce Hořčice
4 ks Kari listy
2 polévková lžíce Olej sezamový
2 polévková lžíce Ořechy burské pražené
1 kg Rajčata zelená
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tamarindová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 26 kcal
Kilojoule 108kJ
1% Sacharidy 3 g
2% Tuky 1 g
1% Sodík 21 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zelené rajčatové čatní postup přípravy receptu:

1

Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a rozkrojíme na 4 části. Na pánvi bez oleje orestujeme buráky. Do pánve nalijeme olej a necháme na něm smažit listy kari, zelené chilli, česnek a hořčici po dobu 2 minut. Na pánev následně umístíme i rajčata, přidáme špetku soli a necháme smažit okolo 4 minut.

2

Směs následně vyklopíme do mísy a odložíme bokem, dokud nevychladne. Když je směs vychladlá, rozmixujeme s tamarindovou šťávou a můžeme podávat.

Poznámka

Čatní podáváme v malém množství na dochucení pokrmů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept