Recept

Filety z mořské tresky v japonské omáčce

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 50868

Ingredience

80 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
Na omáčku
50 ml Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 ml Voda pitná
120 ml Víno bílé
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
250 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 098kJ
2% Sacharidy 6 g
8% Tuky 6 g
22% Sodík 437 mg
67% Bílkoviny 38 g

Filety z mořské tresky v japonské omáčce postup přípravy receptu:

1

Filety nakrájíme na kousky, osolíme a naskládáme do pekáče vymazaného máslem. V předehřáté troubě prudce zapečeme.

2

Upečené kousky ryby servírujeme s omáčkou v miskách, v níž si kousky ryby namáčíme.

3

Omáčku připravíme smícháním očištěných a najemno nastrouhaných ředkviček s vínem, vodou, sójovou omáčkou, zázvorem a pepřem. Směs pečlivě promícháme a pod fólií necháme alespoň 3 hodiny v chladničce uležet.

Poznámka

Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept