Recept

Zapečená štika s bylinkami

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 50886

Ingredience

20 g Bazalka
1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Citrony
20 g Kerblík
30 g Máslo bylinkové
50 g Máslo čerstvé
20 g Pažitka
6 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
9 g Sůl
5 dl Víno bílé
1 kg Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 660kJ
4% Sacharidy 13 g
22% Tuky 17 g
44% Sodík 888 mg
55% Bílkoviny 31 g

Zapečená štika s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Na pekáči rozehřejeme máslo a zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno. Vykuchanou očištěnou štiku nasolíme, opepříme a vložíme do pekáče a kůži několikrát nařízneme. Posypeme nasekanými bylinkami, přidáme bobkový list, zalijeme vínem, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Potom rybu vyjmeme a uchováme v teple. Výpek povaříme, odstraníme bobkový list a vmícháme bylinkové máslo. Šťávou přelijeme pečenou štiku, posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme kolečkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept