Jednoduchý recept

Plzeňský masový salát

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 50943
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
4 ks Cibulka jarní
1 ks Feferony
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 dl Pivo světlé 12% 4,5% obj.
400 g Rostbíf
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 099kJ
2% Sacharidy 5 g
13% Tuky 9 g
23% Sodík 468 mg
63% Bílkoviny 36 g

Plzeňský masový salát postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme hořčici, ocet, olej a pivo, přidáme jemně nakrájenou petrželku a zálivku dochutíme pepřem a solí.

2

Roastbeef na krájíme na malé kousky. Stejně nakrájíme i omyté jarní cibulky, omytou a jadýrek zbavenou feferonku a očištěné omyté žampióny.

3

Nakrájené maso, zeleninu a houby důkladně promícháme se zálivkou a necháme do druhého dne odležet.

4

Na servírovací talíře rozložíme omytý a na kousky natrhaný salát, dáme na něj proleželou směs.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept