Jednoduchý recept

Hovězí polévka s kroupovou omeletou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 50945
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 l Hovězí vývar základní
150 g Kroupy malé
3 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Petržel kořen
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 241kJ
13% Sacharidy 46 g
351% Tuky 263 g
44% Sodík 882 mg
30% Bílkoviny 17 g

Hovězí polévka s kroupovou omeletou postup přípravy receptu:

1

Kroupy propláchneme studenou vodou a pak je v dostatečném množství osolené vody uvaříme. Uvařené kroupy scedíme, necháme důkladně okapat v cedníku. Potom je rozprostřeme v rozehřáté, olejem vymazané pánvi, zalijeme rozšlehanými vajíčky a zvolna upečeme omeletu. Upečenou nakrájíme na malé kousky.

2

Mrkev, celer a petržel oškrábeme, omyjeme a nastrouháme na jemné nudličky.

3

V hrnci přivedeme k varu vývar, nasypeme do něj nastrouhanou zeleninu a přidáme kousky kroupové omelety. Polévku podle chuti opepříme a osolíme, podáváme posypanou jemně nasekanou natí petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept