Jablečný křen s jogurtem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jablečný křen s jogurtem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 5096 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 649kJ
10% Sacharidy 35 g
3% Tuky 2 g
5% Sodík 99 mg
5% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 35g |
---|---|
Cholesterol | 6,5mg |
Draslík | 464,4mg |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 62,3mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Jablka, Jogurt bílý, Křen, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Jablečný křen s jogurtem postup přípravy receptu:
1 | Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a jemně nastrouháme. |
2 | Křen omyjeme, očistíme, nastrouháme a smícháme s jablky. |
3 | Do směsi vmícháme jogurt, osladíme, přisolíme a lehce promícháme. |
4 | Jablečný křen se hodí k vařenému hovězímu masu. |