Jednoduchý recept

Polévka Aveyronnaise

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 50989

Ingredience

0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Slanina vepřová
125 ml Smetana 16% (pochoutková)
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
120 g Tuřín
1,5 l Vývar z hovězích kostí
120 g Zelí hlávkové bílé
2 stroužek Česnek
120 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 196kJ
2% Sacharidy 7 g
32% Tuky 24 g
55% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Polévka Aveyronnaise postup přípravy receptu:

1

Vodnici a slaninu nakrájíme na malé kostičky, hlávkové zelí na jemné proužky.

2

V hrnci rozpustíme sádlo, na kterém necháme zpěnit slaninu. Přidáme pokrájenou zeleninu, oloupaný prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a 1 hodinu vaříme.

3

Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou šunku, zjemníme smetanou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept