Jednoduchý recept

Polévka Beaucaire

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 50990

Ingredience

120 g Brambory
120 g Celer bulvový
1 polévková lžíce Majoránka
40 g Máslo čerstvé
1 ks Pórek
100 g Sýr Gruyére
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
120 g Zelí hlávkové bílé
250 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 895kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 12 g
11% Sodík 229 mg
27% Bílkoviny 15 g

Polévka Beaucaire postup přípravy receptu:

1

Pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a spolu s oloupaným celerem a hlávkovým zelím nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme v hrnci s rozehřátým máslem. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme majoránku a přivedeme k varu.

2

Kuřecí žaludky nakrájíme na tenké plátky, vložíme je do vařící polévky, stáhneme plamen a na mírném ohni vaříme 1 hodinu.

3

Oloupané brambory nakrájíme na plátky a přidáme je do polévky. Vaříme ještě 20 minut.

4

Při podávání doplníme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept