Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 5102

Ingredience

50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
250 g Mouka pšeničná hrubá
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Solamyl
50 g Tuk
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
7% Sacharidy 26 g
28% Tuky 21 g
3% Sodík 56 mg
12% Bílkoviny 7 g

Šlehaná bábovka postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě do něj přidáváme cukr a žloutky jeden po druhém. Potom přisypáváme mouku smíchanou se Solamylem a vanilkovým cukrem a nakonec přidáme rozpuštěné máslo, které lehce vmícháme.

2

Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy. Do části těsta můžeme přidat kakao. Pečeme asi 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept