Recept

Liestalský sýrový koláč

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 51031
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

300 g Listové těsto
Na náplň
5 dl Mléko polotučné
20 g Mouka polohrubá
50 g Petržel - nať
400 g Sýr Ementál (Primátor)
3 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 957kJ
6% Sacharidy 21 g
46% Tuky 34 g
2% Sodík 32 mg
35% Bílkoviny 20 g

Liestalský sýrový koláč postup přípravy receptu:

1

Listové těsto rozválíme na plát, kterým vyložíme koláčovou formu. V rendlíku smícháme nejprce trochu mléka s moukou do hladké kaše a potom ji zředíme zbytkem mléka. Za stálého míchání přivedeme k varu a odstavíme. Vmícháme smetanu a nastrouhaný sýr a ještě teplou směs rozprostřeme na těsto. Posypeme nasekanou petrželkou a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept