Jednoduchý recept

Polévka Normande

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51034

Ingredience

150 g Fazolové lusky zelené
200 g Hříbky čerstvé
2 ks Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 ks Pórek
125 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 073kJ
5% Sacharidy 18 g
175% Tuky 132 g
51% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Polévka Normande postup přípravy receptu:

1

Hřiby očistíme a nakrájíme na plátky, zelené fazolové lusky překrájíme na půlky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.

2

Pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na tenké plátky, které vložíme do hrnce s rozehřátým máslem, přidáme mrkev a na mírném ohni vše lehce osmahneme.

3

Zalijeme vývarem, osolíme, přidáme připravené nakrájené hříbky a fazolové lusky, přivedeme k varu, pak plamen stáhneme, zakryjeme pokličkou a na mírném ohni vaříme jednu a půl hodiny.

4

Zjemníme smetanou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept