Recept

Fazolový salát s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5104
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Cibule
300 g Fazole bílé
200 g Klobása Dunajská
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 982kJ
15% Sacharidy 54 g
51% Tuky 38 g
121% Sodík 2 g
70% Bílkoviny 40 g

Fazolový salát s klobásou postup přípravy receptu:

1

Přebrané a oprané fazole namočíme na několik hodin a potom je dáme vařit do osolené vody. Po uvaření fazole scedíme a necháme vychladnout.

2

K fazolím přidáme okurky a klobásu nakrájené na kolečka. Ochutíme solí, pepřem a octem, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a vše promícháme.

3

Natvrdo uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme k salátu. Ještě lehce promícháme.

4

Salát ozdobíme na kostičky nakrájenou rozškvařenou slaninou. Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept