Roláda z bůčku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Roláda z bůčku
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 50 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 5107 |
Ingredience
1 ks | Cibule |
3 polévková lžíce | Hořčice |
1 hrst | Houby černé |
1 špetka | Koření grilovací |
400 ml | Mléko polotučné |
1 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 hrst | Petržel - nať |
1 ks | Ředkvička |
100 g | Salám měkký |
3 polévková lžíce | Solamyl |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
1 kg | Vepřový bok |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 212,9mg |
Draslík | 521,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 18,1mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprikové lusky čerstvé, Ředkvička, Salám měkký, Sůl, Vejce slepičí, Vepřový bok mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Houby černé, Koření grilovací, Mléko polotučné, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Solamyl mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Roláda z bůčku postup přípravy receptu:
1 | Rozmixujeme díl bůčku, osolíme a se škrobem a mlékem necháme odstát. |
2 | Vytvarujeme obdélník, poklademe salámem, hořčicí, paprikou a petrželkou. |
3 | Přidáme smaženici připravenou z vajec a upečeme srolované maso. |