Jednoduchý recept

Uzené maso se švestkovou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51082

Ingredience

3 polévková lžíce Med včelí
250 g Povidla švestková
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
600 g Uzené maso vařené
0,5 l Voda pitná
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,069 kcal
Kilojoule 4 473kJ
14% Sacharidy 50 g
116% Tuky 87 g
3% Sodík 65 mg
14% Bílkoviny 8 g

Uzené maso se švestkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Uzené maso uvaříme a nakrájíme na plátky.

2

Do čtvrt litru vývaru přidáme povidla, med, skořici, přilijeme červené víno, osolíme a omáčku necháme provařit.

3

Do omáčky vložíme plátky masa, necháme ji ještě jednou přejít varem a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo krupicové noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept